Bine ne-am gasit pe...blogul meu public si personal! :)

sâmbătă, 14 mai 2016

Pentru sotia mea!

Cea mai de pret persoana din viata ultimilor multi ani a fost si este sotia mea. Cea mai buna prietena, omul meu de incredere, omul meu de baza, partenerul meu. Pentru ea mi-as oferi viata lumii, pentru ea as face totul, chiar si acum dupa 30 si cativa ani de casnicie. Cat o viata de om matur. Si totusi, chiar daca nu-i arat zilnic cat de mult o iubesc, as vrea sa-i ofer ceva care sa-i lumineze fiecare zi, ceva care sa-i ofere un zambet sincer chiar si in momentele cand ceva o apasa, cand gandurile ii incarca sufletul. Ei bine, pentru o femeie deosebita, am ales ceva cu adevarat deosebit. 

http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate/bratara-din-aur-nume-si-inima.html 
Nu va scrie Maria, pentru ca nu acesta este numele sotiei mele. Va scrie: "Voica". Sunt convinsa ca-i voi face o mare surpriza si ca o voi vedea zambind si plangand de fericire.
Mi-am dat seama ca ar trebui sa-i spun mai des cat de mult o ador, cat de mult ma bucur ca o am alaturi de mine! Si ca nu am nevoie de o ocazie speciala pentru a-i oferi cate un simbol al dragostei mele.
Stiu sigur ca e femeia care nu asteapta niciodata nimic, dar care merita sa primeasca totul: linistea si iubirea mea!
Ai si tu o persoana deosebita in viata ta? Atunci ofera-i ceva pe masura. Pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate.html si pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-bratari.html vei gasi cu siguranta exact ceea ce sa defineasca personalitatea persoanei speciale din viata ta!