Bine ne-am gasit pe...blogul meu public si personal! :)

sâmbătă, 18 iunie 2016

Provocarea uneltelor

Eu am invatat un lucru: daca vrei ca ceva sa tina, trebuie sa-l faci ca lumea. Si cand sunt ca lumea, inseamna ca trebuie sa cumperi produsele de calitate si trebuie sa cumperi unelte pe masura.
Ca sa te asiguri ca operatiunile pe care le faci sunt de durata, atunci e clar ca trebuie sa investesti si in unelte de calitate. Sa alegi holzsuruburile potrivite. Adica, sa alegi pe cele pentru metal,lemn si nu sa zici "lasa ca merge si asa". Poate ca merg pret de cateva minute. Sigur nu vrei sa te trezesti ca iti cade in cap corpul de mobilier de bucatarie.
Se va intampla acest lucru daca vei folosi niste suruburi si nu holzsuruburi. Pare ca toti ne pricepem in acest domeniu, dar sigur nu e asa. Si daca nu ne pricepem , de ce sa nu cerem ajutorul cuiva specializat. Stii ceva? Specialistul tau e sigur pe depozit-online.ro.
Te vei alege si cu sfaturi, consultanta gratuita, dar si cu cele mai bune produse, la preturi promotionale. De ce sa-ti pierzi timpul, de ce sa-ti consumi energia fara sens? Sigur timpul din weekend merita sa-l petreci cu cei dragi si nu tot incercand sa repari ceva ce nu ai facut ca lumea din prima. Pentru vase existenta masina de spalat vase, pentru haine exista masina de spalat haine, pentru locuinta ta exista unelte si specialisti care au solutie intotdeauna.
Nu e deloc gresit sa recunosti ca pur si simplu uneori nu te pricepi, e mai simplu sa accepti ajutorul celor care stiu ce fac si care te ajuta si te tine sa inveti sa te descurci.
Si pentru ca intotdeauna trebuie sa fii pregatit, eu zic sa-ti faci de pe acum proviziile de care ai nevoie pentru casa si masina ta: de la suruburi, la pantente sau surubelnite.
Toate acestea sunt un "must" indiferent ca esti femeie sau barbat, indiferent ca e vorba de casa sau masina ta. 
Tu esti pregatit sa faci fata provocarilor din casa ta? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu