Bine ne-am gasit pe...blogul meu public si personal! :)

luni, 12 ianuarie 2015

Chiar toate intr-u singur loc?

Greu e sa te concentrezi atunci cand ti-e foame. :) Parca dintr-o data esti pus pe "pause".  Ca sa-ti revii ai nevoie de o doza de mancare buna. Eu am gasit tot ce-mi doresc pe https://www.foodpanda.ro/restaurants/city/cluj-napoca/cuisines/pizza. De acolo imi pot alege mancarea dorita in functie de starea si apetitul meu. Si am de unde alege. Trebuie doar sa ma decid cu ce mi-as dori sa-mi rasftat stomacul. Le-am aratat si prietenilor mei locatia unde tot ce e gustos e la click distanta. Nu doar ca li s-a facut foame instant, dar s-au si pus pe instalat aplicatia pe mobil, ca cica daca te apuca foamea in timp ce conduci, poti rapid sa comanzi ce-ti doreste stomacul. 
Eu inca nu mi-am instalat aplicatia pe mobil, dar urmeaza sa fac acest lucru. Sincer, cine s-ar fi gandit ca le poti avea pe toate in acelasi loc? Niste baieti destepti, care au facut ca pofta pentru mancare buna sa-ti fie stapanita in functie de preferinte, de locul unde te afli si de bugetul pus la dispozitie. :)

Un comentariu:

  1. Delicious dish added for guests in the menu for dinner. Everyone loved this and had a great experience of learning recipes from your blog. Thanks
    Eva cooking oil

    RăspundețiȘtergere