Bine ne-am gasit pe...blogul meu public si personal! :)

miercuri, 24 septembrie 2014

Ai auzit? Iphone Six e AICI!

"Wow, noul Iphone a fost lansat!" Isteria a reaparut o data ce a fost anuntata noua data de lansare a noului Iphone. Multi si-au setat alarmele la telefon ca sa vada minunea de la Apple. Unii au fost dezamagiti, altii au fost cu adevarat cuceriti. Indiferent de care parte esti cu siguranta ca ai fost curios. Daca cineva ti-ar oferi in dar un Iphone 6 nu cred ca l-ai refuza. Pai il poti castiga! Unde? Uite aici: http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/.
Ei bine, Romania este pe lista Apple si asta datorita celor de la QuickMobile, care stiu ca noi romanii iubim Iphone-ul si ca ne place sa fim in pas cu moda. :) Ce stie sa faca noul smartphone de la Apple? Arunca o privire pe  http://www.quickmobile.ro/iphone. Acolo vei afla tot ce vrei sa afli despre performantele noului membru Apple. Ce inseamna ca Iphone 6 a ajuns in Romania la cateva zile de la lansarea oficiala? Inseamna ca noi romanii sunt pe harta, inseamna ca poate reusim sa aduce imbunatari aplicatiilor ce ruleaza pe sistemul de operare IOS, sau ca poate vor reusi sa cream noi aplicatii care sa fie pe placul consumatorilor de Iphone.
Multi isi cumpara Iphone doar ca sa fie "trendy", cei care ii cunosc cu adevarat  talentul Iphone-ului il adora pentru ceea ce a fost creat: un smartphone cu adevarat unic. 
Acum ca Iphone 6 e si la noi vom putea sa-i testam toate aplicatiile, il vom putea pune la incercare, ii vom afla partile intunecate, il vom putea lauda si il vom putea chiar si cumpara. :)
Pentru mine Apple inseamna unicitate, ma face sa ma simt cu adevarat multumit de inteligenta artificiala. Faptul ca Iphone 6 este in Romania datorita celor de la QuickMobile ma face sa ma simt la fel de bine precum un american, cu adevart important!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu